V posledním Showtimu jsme se zmínili o zvláštních obrázcích, které ukazuje společnost Bethesda. Vědělo se, že jde o postupné ukazování jedné ze tří her, na které vývojáři pracují. Ty poslední z nich ale konečně odhalují, o jakouto hru pravděpodobně půjde.

Vše začalo třemi obrázky, které mě osobně působily jako nový díl Splatoonu, ale to by od daného vydavatele bylo opravdu velice nepravděpodobné. Bavíme se zde o obrázcích Big Benu obsahující fialovou barvu na ciferníku, křižovatku pomalovanou taktéž fialovou barvou a letící raketou, která, jak jistě správně hádáte, obsahovala fialovou barvu. Poté už ale přišel více odhalující obrázek s lidmi nastupujícími do autobusu a jednou z nich byla ženu oblečena do nějaké postapokalyptické zbroje. Zde už se mnozí začali domnívat, že znají pravděpodobný název hry, ale pojďme se podívat na další.

12. 5. už všem bylo téměř jasné, s jakou hrou máme tu čest. Zveřejněn byl obrázek člověka s pomláceným obličejem a cenícími zuby, na kterých má fialovou napsaná čísla 5 a 14. Na tyto čísla poukazovaly téměř všechny obrázky, a pravděpodobně jde o datum, kdy se ukáže například trailer. V tuto dobu, už většina lidí žila v přesvědčení, že nadcházející titul znají a to vše již pravděpodobně potvrdil poslední obrázek, na kterém vidíme muže, co se nás pokouší zašlapat. Na prstu má také čísla 5 a 14, ale to hlavní je na jeho podrážce. Můžeme na ní vidět část nějakého textu, s tím že se pravděpodobně skutečně jedná o Rage.

Nic z toho však prozatím nebylo potvrzeno od vydavatelů. Nezbývá nic jiného, než ještě den počkat a sledovat naše stránky, kde se určitě dočtete, o jakou hru jde. Prozatím nám napište do diskuze vaše vlastní tipy!