Třicetisekundové video láká na Ubisoft Forward. Digitální prezentace her od francouzské společnosti je náhradou za standardní tiskovou konferenci, která by za normálních okolností proběhla v červnu na E3 v Los Angeles. V teaseru máme potvrzeny tři hry, které Ubisoft s jistotou ukáže. Je ale více než jisté, že toho má tahle firma za lubem mnohem víc.

Na Ubisoft Forward se určitě dostane na akční adventuru Assassin's Creed Valhalla, hackerskou akci Watch Dogs Legion a nedávno představenou futuristickou battle royale first-person střílečku Hyper Scape, která shodou náhod 12. července také vyjde na PC a konzole.

Ubisoft ve videu úplně zapomněl na dříve oznámené tituly v čele s akční adventurou Gods & Monsters, která je laděna do stylu série Zelda od Nintenda, pirátské Skull & Bones a u fanoušků netrpělivě očekávané Beyond Good & Evil 2. Pak tu máme také nedávno odložený návrat strategické série The Settlers a neobvyklý sportovní titul Roller Champions, jenž kombinuje kolečkové brusle a famfrpál.

Přečtěte si také: Syn šéfa Ubisoftu se při hraní Assassin's Creed nudil. Vývojáři během pěti dnů museli do hry přidat vedlejší mise

Za zmínku také stojí jeden neoznámený AAA projekt, který má dle oficiálních informací vyjít do konce března příštího roku. Má se za to, že jde o šesté Far Cry, které se má odehrávat mimo Ameriku. Spekulace zmiňují zasazení do Karibiku a údajně by se ve hře měl objevit Giancarlo Esposito.

Ubisoft Forward se bude konat 12. července 2020. Začátek je ve 21:00 a my vám nabídneme živý stream s českým komentářem.

OBRÁZKY Z Assassin's Creed Valhalla