Microsoft potvrdil čtyři hry, které na začátku roku čekají na předplatitele Xbox Live Gold nebo Xbox Game Pass Ultimate.

Prvním titulem je twin-stick střílečka NeuroVoider (od 1. do 31. 1. 2022 pro Xbox Series X/S a Xbox One), kterou můžete hrát sami nebo v lokálním multiplayeru se třemi kamarády. V kybernetickém světě se utkáte s hordami robotů. Vývojáři měli připravit 8736 unikátních nepřátel.

Druhou lednovou hrou je RPG Aground (od 16. 1. do 15. 2. pro Xbox Series X/S a Xbox One). Stanete se jedním z posledních lidských přeživších a ocitnete se na neobvyklém ostrově. S několika dalšími obětmi havárie budete vyrábět, těžit a budovat cestu k přežití. Hlavním úkolem je dostat se do vesmíru. Za tímto účelem vyvíjíte nové technologie a chováte draky.

Třetí hrou je Radiant Silvergun (od 1. do 15. 1. pro Xbox Series X/S, Xbox One a Xbox 360). Jedná se o arkádovou střílečku od studia Treasure. Původně vyšla v roce 1998 na japonských automatech.

Jako poslední je tady Space Invaders: Infinity Gene (od 16. do 31. 1. pro Xbox Series X/S, Xbox One a Xbox 360). I tohle je arkádová střílečka, která ve své době (rok 2008) rozhodně zaujala. Čeká vás 143 úrovní s odlišným vzhledem a obtížností. Postupem hrou odemykáte nové fáze, vylepšení a možnosti.