Aktualizace: Společnost Sony dnes potvrdila všechny tři hry, o kterých se od 22. prosince spekulovalo. Hry budou dostupné předplatitelům PlayStation Plus od 4. 1. 2022. Více v původní verzi článku níže.

PŮVODNÍ VERZE ČLÁNKU

Z prosincové nabídky her zdarma v rámci předplatného PlayStation Plus jsou hráči spíše zklamáni, čekali, že u příležitosti Vánoc a konce roku jim Sony nadělí lepší tituly než Godfall: Challenger Edition, Lego DC Super-Villains a Mortal Shell. Pojďme pomalu otočit list a podívat se na hry, které budou v předplatném v lednu 2022.

Společnost měla pro leden 2021 vybrat kooperativní first-person střílečku Deep Rock Galactic od dánského studia Ghost Ship Games pro PS5 a PS4, akční RPG Persona 5 Strikers od Omega Force a P-Studio pro PS4 a rallye závody DiRT 5 od Codemasters pro PS5 a PS4.

Deep Rock Galactic se ocitnete v kůži vesmírných trpaslíků a pustíte se do průzkumu procedurálně generovaných jeskyň s hordami mimozemských nepřátel. Potěší plně zničitelné prostředí.

Persona 5 Strikers je spin-off hry Persona 5. Jedná se o musou, akční hru v reálném čase proti hordám nepřátel v rámci nového dobrodružství, které rozšiřuje původní příběh o nové postavy a nepřátele.

DiRT 5 jsou povedené rallye závody. Jedná se o nejnovější kapitolu této ságy, která přináší závodění na různých tratích a možnost vytvářet vlastní tratě, které můžeme sdílet online.

Jak vás tyto hry zaujaly? Nová nabídka PS Plus her bude dostupná od 4. 1. 2022.

Informace o PS Plus hrách na leden 2021 přinesl francouzský server Dealabs, nejde tedy zatím o oficiální nabídku. Nicméně, tento zdroj již několikrát prokázal, že v případě PlayStation Plus, Xbox Live Gold a Epic Games Store má velmi dobré informace. Mimo jiné se postaral o seznam her, které Epic nyní rozdává.