Aktualizováno: Server Dealabs se opět postaral o únik her, které Sony v nadcházejícím měsíci nabídne bez dalších investic předplatitelům PlayStation Plus. Tento portál několikrát v řadě přinesl správné informace.

A jak se o 24 hodin později ukázalo, server měl opět pravdu. Společnost Sony dnes v podvečer potvrdila trojici her, které budou zdarma dostupné pro předplatitele PlayStation Plus.

Sony pro duben vybrala Hood: Outlaws and Legends ve verzi pro PS5 a PS4 z roku 2021 s průměrným hodnocením 63 % a PS4 verze Slay the Spire z roku 2019 s průměrným hodnocením 88 % a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated z roku 2020 s průměrným hodnocením 68 %.

Tituly budou dostupné od 5. 4. do 3. 5. 2022.

Navíc jsme se dozvěděli, že Persona 5 opustí PS Plus Collection již 11. 5. Pokud si hru do té doby přidáte do své knihovny, budete k ní mít přístup i v době, kdy máte aktivní předplatné služby PlayStation Plus. 

Hood: Outlaws & Legends je multiplayerová PvPvE akce zasazena do temného a brutálního středověku, kde gangy soupeří o poklad.

Slay the Spire je roguelike deck-buldingová hra s RPG systémem.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated je plošinovka založena na animované sérii od Nickelodeonu.

Zatím můžete využít březnové nabídky. Ta zahrnuje parkourovou kyberpunkovou akci Ghostrunner pro PS5 a Ghost of Tsushima Legends, Ark: Survvival Evolved a Team Sonic Racing pro PS4 i PS5.