E3 se už blíží. Pojďme se společně podívat na to, co nás čeká a nemine. Chtěl bych poukázat na konferenci společnosti Nintendo, jakou už známe z minulého roku. Bude se jednat o předpřipravenou video projekci. 

Co ale předem víme? Popravdě víme, že hodně prostoru bude mít hra Super Smash Bros na Switch. Žadné další hry, co by se mohly ukázat, nejsou oficiálně představené, ale můžeme pravděpodobně čekat další informace o hrách z předchozího roku. Přesněji zde mluvíme o Metroid Prime 4, Yoshi a dvojici RPG z prostředí pokémonů: Let's Go, Pikachu a Let's Go, Eeevee. To ale není jisté a můžeme to pouze předpokládat. Přeci jen je Nintendo v tomto ohledu vždycky tajemným vydavatelem. Doufejme, že se nám představí hry ve smyslu minulého roku. Nezbývá tedy než čekat a sledovat s námi v úterý 12.6 od 16:00.

Samotnou konferencí ale Nintendo nekončí. Po dobu celé akce se můžeme těšit na živé přenosy z turnajů her Splatoon 2 a Super Smash Bros. Splatoon 2 bude okořeněn ještě o fakt, že se bude jednat o mistrovství světa. To začne 11. června a další den proběhne finále.

Jakou hru byste rádi viděli od Nintenda? Napište mi to do diskuze pod článkem.