Velmi nadějně vypadající akční RPG od Ubisoftu, Immortals Fenyx Rising, se zcela nepřekvapivě dočká Season Passu. Nyní se vydavatel/vývojář pochlubil, co vlastně bude jeho součástí.

Těšit se můžeme celkem na tři velká příběhová rozšíření. To první, s názvem A New God, se odehrává po událostech původní kampaně hry. Mají nás čekat výzvy od různých bohů, které během hry potkáme, a to v samotném jejich domově, Olympu. Hlavní hrdinka Fenyx bude muset tyto výzvy splnit, aby si zasloužila místo v Pantheonu, a společně pak bude s Afroditou, Athénou, Áresem, Hephaistem a Hermém čelit samotnému Diovi.

Druhá expanze, dovolím si tvrdit, zní nejzajímavěji. Myths of the Eastern Realm opustí řecké země, abychom navštívili úplně nová místa inspirované čínskou mytologií. Hrát budeme za zcela novou hrdinku, Ku, která se bude snažit nastolit rovnováhu mezi nebem a zemí, když byly oba světy vrženy do brutální války.

Přečtěte si také: Immortals: Fenyx Rising - Exkluzivní preview

Poslední expanze, The Lost Gods, nás pak vrátí zpět do řecké mytologie. V roli hrdinky Ash se budeme snažit vrátit ztracené bohy do Olympu. Zajímavostí bude především to, že bude celá expanze více zaměřená na souboje, a to dokonce z izometrického pohledu, namísto ze třetí osoby.

Vlastníci Season Passu také v den vydání hry dostanou bonusový quest When The Road Gets Rocky. Hra se samozřejmě dočká i bezplatných aktualizací. Ty nabídnou nové denní a týdenní úkoly, komunitní soutěže, Vault Challenges a kosmetické věci. Zatím ale nevíme, jak často takové věci budou vycházet a ani nevíme, kdy přibližně můžeme jednotlivé placené expanze čekat.

Nezapomeňte se také mrknout na naše preview. Hra vychází 3. 12. na PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch s českými titulky.