Real-time strategie Iron Harvest s alternativní realitou se rozroste o samostatný dodatečný balíček Operation Eagle s novou frakcí a úplně novou příběhovou kampaní pro jednoho hráče.

Frakce Usonia prezentuje americkou armádu v alternativní historii po konci prvního světové války. Součástí Usonie je 20 zbrusu nových jednotek, včetně obří steampunkové vzducholodě, na kterou se můžete podívat v traileru výše. K dispozici jsou tři noví hratelní hrdinové a nová příběhová kampaň. Tu bude možné hrát sólo i v kooperaci.

Zajímavé je, že Usonia se vyhnula Velké válce, ale díky tomu se stala ekonomickou a vojenskou velmocí, kterou evropské elity ignorovaly.

Přečtěte si také: Iron Harvest vám ukáže propracovanou alternativní minulost

Operation Eagle DLC potěší i fanoušky předchozích frakcí. Pro každou přináší nové letecké jednotky a struktury protivzdušné obrany, včetně nových budov. Zahrnuta je také nová várka map pro více hráčů.

Operation Eagle DLC si budete moci přidat k základní hře Iron Harvest. Pokud titul nevlastníte, budete si moci DLC koupit samostatně a užít si pouze jeho obsah - ten zahrnuje i multiplayer s frakcemi Usonia a Polania.

Tento víkend na Steamu probíhá bezplatné hraní Iron Harvest. Hru si můžete vyzkoušet s českou lokalizací ve formě titulků.

Dodatečný balíček Operation Eagle vyjde 27. 5. za 19,99 eur, samostatně bude pouze na Steamu.