Vypadá to, že bychom se mohli dočkat pokračování hry Marvel's Spider-Man z roku 2018. Z Instagramu byl totiž stažen příspěvek od Nadjiho Jetera, který ztvárnil postavu Milese Moralese v Marvel's Spider-Man: Miles Morales. V jeho příspěvku můžeme vidět, že má na sobě výstroj na motion capture.

Jeter by mohl dělat motion capture pro hru, která nemá se Spider-Manem nic společného. Herec ale v posledních několika letech nedělal motion capture pro žádnou jinou hru kromě Spider-Man: Miles Morales a The Last of Us. Je tedy dost pravděpodobné, že zůstane u své role Milese Moralese, který by se v pokračování měl objevit.

Marvel's Spider-Man z roku 2018, který nám na obrazovky doručilo studio Insomniac Games, je pro spoustu hráčů jedna z nejlepších her pro PlayStation 4. Není tedy divu, že by si hráči přáli přímé pokračování příběhu, který nám tento zajímavý titul přinesl. Na konci hry byl navíc naznačen příchod Venoma, jednoho z neslavnějších záporáku pavoučího muže.

Přečtěte si také: Vylepšený ray tracing dorazil do Spider-Man: Miles Morales

Studio Insomniac Games nedávno vydalo svůj nejnovější titul Ratchet & Clank: Rift Apart. V tuhle chvíli nevíme o žádném dalším projektu, který by mělo studio Insomniac Games představit. Není tedy vyloučeno, že by jejich dalším titulem nemohl být Marvel's Spider-Man 2.

Jak Spider-Man z roku 2018, tak i jeho spin-off s Milesem Moralesem si na trhu vedli velmi dobře. První zmiňovaný titul zvládl celosvětově prodat přes 13 milionů kopií, zatímco jeho mladší bráška jich prodal něco okolo 4 milionů. Obě hry se tedy dají považovat za úspěch, takže není žádný důvod, proč by se Insomniac Games neměli pustit do vývoje Spider-Mana 2.

Jak to vidíte vy? Dočkáme se pokračování Spider-Mana z roku 2018 nebo si pro nás Insomniac Games chystají něco zbrusu nového?