Konečně jsme se dozvěděli, kdy do Total War: Warhammer 3 dorazí ambiciózní Immortal Empires. Dobrá zpráva, rozsáhlá kampaň stihne vyjít do konce letních prázdnin. Potíž je v tom, že do začátku nového školního roku ji nestihnete dohrát, dostupná totiž bude přesně 23. 8.

Immortal Empires je obrovská kampaň zahrnující všechny mapy kampaní, rasy a frakce z prvního, druhého a třetího dílu Total War: Warhammer, včetně všech legendárních lordů. Tohle vše můžete hrát sami nebo v kooperativním režimu pro osm hráčů.

Zajímavá je jedna věc, Immortal Empires vyjde v beta verzi. Vývojáři ze studia Creative Assembly předpokládají, že jim bude trvat několik let, než zkombinují a vyladí mechanismy ze všech tří dílů.

Pokud si budete chtít Immortal Empires zahrát, musíte vlastnit všechny tři díly Total War: Warhammer. Pokud vlastníte pouze hru Warhammer 3, můžete se přidat do kampaně pro více hráčů balíčku Immortal Empires, když ji spustí hráč, jenž vlastní všechny tři hry.

Strategie Total War: Warhammer 3 vyšla začátkem letošního roku na PC s českými titulky. Je také součástí předplatného PC Game Pass.