Šetříme čas vám i nám. Po včerejším přísunu videí následuje mišmaš s obrázky a videi k nejrůznějším hrám. Tak to přestaňme zdržovat a pojďme na to!

Na včerejší gameplay trailer Evil West navazuje deset nových obrázků, z kterých zběsilý a krvavý upíří masakr přímo čiší. Někteří titulu začali přezdívat Doom z Divokého západu z pohledu třetí osoby. To bychom si nechali líbit, a co vy? Jistojistě potěší české titulky.

„Zlo nikdy nespí... ale krvácet může. Americkou divočinu pohlcuje temná hrozba. Jako jeden z posledních agentů v přísně tajném ústavu pro lov upírů jste poslední, kdo může zachránit lidstvo před hluboko zakořeněnou hrůzou, která se nyní noří ze stínů. Povstaňte a staňte se hrdiny Divokého západu, zlikvidujte upírskou hrozbu a zachraňte Spojené státy!“ láká tisková zpráva.

V galerii uvidíte, jak budete upíry a další příšery moci zabíjet.

Pro hráče Planet Zoo přichází další z řad placených balíčků. Tenhle je tentokrát zaměřen na ochranu planety, vyjde 21. 6. za 10 eur a přináší do hry pět ohrožených druhů: koně Převalského, levharta mandžuského, přímorožce šavlorohého, siamanga a axolotla. Dále přes 150 kusů scenérie pro udržitelnou budoucnost a nový scénář se sirotčincem pro zvířata Turtle Rock, který potřebuje vaši pomoc.

Nadcházející akční adventura Destroy All Humans! 2 - Reprobed obdrží limitovanou sběratelskou edici. Jmenuje se Second Coming Edition a nabídne gigantickou 70 cm vysokou figurku hlavního hrdiny, mimozemšťana Crypta, kývající sošku velkého Arkvoodlea, artbook, orchestrální soundtrack na CD a samotnou hru. Cena edice byla stanovena na 400 eur.

Německé studio King Art Games vytvořilo velkou bezplatnou aktualizaci pro svou real-time strategii Iron Harvest. Kampaň na mapě světa nabízí více než 40 nových misí. Ty se sice odehrávají na známých mapách, ale vývojáři slibují nový přístup a možnost vybrat si z několika konfigurací. Přítomna je také nová mapa Forgotten Fortress pro multiplayer i kampaň, zasazena je do nebezpečné pouště v Arábii.

Aktualizace je dostupná na PC, brzy dorazí na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Mezitím se můžete těšit na další dvě bezplatné aktualizace.

Příznivci The Elder Scrolls Online o tom určitě vědí, ale kdyby náhodou ne, tak je tady filmový trailer na rozšíření High Isle, které je dostupné pro PC, Mac a Stadia. Na konzole dorazí 21. 6.

„Vítejte na High Isle, v části Tamrielu, kterou jste v Elder Scrolls ještě neviděli. Prozkoumejte idylickou oceánskou enklávu Bretonců, sídlo rytířské kultury a postavte se ničivým silám Pána ascendentů,“ láká Bethesda.

Nintendo dvouminutovým trailerem připomenulo Fire Emblem Warriors: Three Hopes, které vyjde 24. 6. na Switch. Pokud tuhle konzoli/handheld máte, můžete upalovat na Nintendo eShop, kde najdete demo s celým prologem, tedy prvními třemi kapitolami.