Soundtrack šílenosti Happy Game od českého studia Amanita Design je sice možné zakoupit spolu se hrou už od jejího vydání, v nabídce populárních streamovacích služeb se však hudební doprovod novinky od Amanity objevil až včera. Na oslavu uvedení soundtracku jsme se přitom dočkali také speciálního hudebního videa, které je snad ještě šílenější než samotná hra. A to už je co říct.

Video využívá skladbu Let's Play, jejímž autorem je skupina DVA. Ta se samozřejmě postarala i o zbytek soundtracku Happy Game, stejně jako o hudební doprovod her Botanicula nebo Chuchel. Nejde přitom jen o to, že je samotná skladba docela praštěná, ale také o náplň samotného video. Tu tvoří různé obrazy a scénky, sestavené na základě nesčetných nápadů, konceptů a kreseb Jaromíra Plachého, jednoho z hlavních tvůrců Happy Game.

Ve videu tak můžeme vidět i množství šíleností, které se do hry nakonec nedostaly. Výsledkem toho všeho je tedy podívaná, kterou nelze nazvat jinak než, odpusťte nám ten výraz, pořádnou magořinou. Pokud se vám ale styl Happy Game zamlouval, nové video vám určitě přijde vhod.