Svátek strašidel budeme moci oslavit ve videoherním světě. Epic Games Store se rozhodl potěšit hráče a v průběhu následujících dvou týdnů rozdat dvě hry v duchu Halloweenu.

První hrou je netradiční akce Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse. V té se obrátí role. Z pohledu třetí osoby se ocitnete v kůži zombíka a máte za úkol zničit poklidné futuristické městečko Punchbowl v Pensylvánii. Titul vyšel už v roce 2005, ale hráči si ho velmi oblíbili. O tom svědčí i uživatelské recenze na Steamu, které jsou velmi kladné.

Píše se rok 1959 a městečko Punchbowl v Pensylvánii ztělesňuje utopii pokroku a blaženosti. Spokojení obyvatelé města se zde procházejí po futuristicky vyhlížejících ulicích a užívají si života. Vy této idyle chcete učinit přítrž. Vaším úkolem je udělat ze všech obyvatel mozkožrouty a zajistit si více a více příznivců.

Abyste toho dosáhli, máte tři možnosti, jak se o své oběti postarat: Pojídání mozků, ubíjení k smrti nebo trhání končetin. Máte k dispozici také různé speciální útoky, které úkol činí zábavnější: Umíte vypouštět smrtící prdy, házet vnitřnosti ve stylu granátů a plivat.

Ze začátku je hra Stubbs the Zombie in Rebel Without zábavná, ale časem zjistíte, že děláte pořád to samé.

Na vyzvednutí titulu máte čas do čtvrtka 21. 10. 2021 na Epic Games Store. Pokud hrajete Paladins, tak platforma rozdává ještě Paladins Epic Pack. Ten vám odemkne čtyři šampiony (Androxus, Raum, Tyra a Ying) a čtyři skiny.

Další hrou na Epic Games Store bude zvláštní hororové dobrodružství Among the Sleep, které vás staví do role dvouletého chlapce, v jehož očích noc nabývá obzvlášť děsivých rysů. Najdete svou maminku? Dobrou zprávou je, že půjde o Enhanced Edition s technickým a obsahovým vylepšením.

Among the Sleep bude na Epic Games Store zdarma od 21. 10.