Epic Games Store přišel s novou nabídkou her zdarma. Do dalšího čtvrtka máte čas si do své digitální knihovničky přidat hry Tunches a The Silent Age. Další týden bude zdarma Blazing Sails a Dying Light Enhanced Edition, tedy oblíbená zombie akce od Techlandu i s rozšířením The Following.

Zpět k současné nabídce. Bojovka Tunche s prvky roguelike má ručně kreslenou grafiku. Ve hře je Tunche bytost s velkou mocí, jež se zbláznila a džungli nyní ovládají zlí tvorové. Vy musíte pomoct Rumi a jejím přátelům odhalit pravdu o Tuncheho činech a obnovit mír v Amazonii.

The Silent Age je zase sci-fi adventura, v níž se pomocí stroje času snažíte zabránit apokalypse, která má nastat za 40 let. Přitom Joe byl dříve obyčejný údržbář, teď má za úkol zachránit lidstvo před vyhynutím. Prozkoumávat budete rok 1972 a postapokalyptickou budoucnost roku 2012. Titul se vyznačuje hlubokým příběhem, náročnými hádankami a minimalistickým výtvarným stylem.

Předplatitelé Xbox Live Gold a Xbox Game Pass Ultimate se mohou v dubnu těšit na další dvě hry. Microsoft vybral kooperativní akci Out of Space: Couch Edition, ve které dostanete na starost životy hrdinů na vesmírné lodi. Čelit budete smrtící mimozemské invazi, musíte dávat pozor na zdroje, vylepšovat vybavení a budovat udržitelný domov pro život ve vesmíru.

Peaky Blinders: Mastermind je logicko-strategický titul na motivy slavného seriálu z roku 2020 (Gangy z Birminghamu). Příběh se odehrává před událostmi první série. Jako jedna z budoucích hlav rodinného gangu Shelbyů musíme vybudovat své impérium a zničit konkurenci.

Out of Space: Couch Edition bude k dostání od 1. do 30. 4. 2023. Peaky Blinders: Mastermind potom od 16. 4. do 15. 5. 2023.