Nová mapa DeSalle na hráče zapůsobila. Ti si pochvalují její aktuální verzi, která je dostupná na testovacích serverech akce Hunt: Showdown. Podle statistik SteamDB nová mapa okamžitě přilákala více než čtyři tisíce PC hráčů.

Pozitivní reakce na novou mapu zaznívají na YouTube pod livestreamem vývojářů i na sociálních sítích a u různých streamerů. „Na testovacím serveru jsem strávil tři hodiny a můj první dojem je WOW! Mapa je skvělá. Trvá hodiny, než vše objevíte. Klobouk dolů před celým týmem,“ napsal hráč s přezdívkou Kardeon.

Hráč DJCR33P si pochvaluje zejména pozornost, kterou tvůrci na mapě DeSalle věnovali detailům: „Detaily na mapě jsou naprosto úžasné! Doufám, že víte, jak moc si toho vážím. Vaše práce je opravdu šílená,“ vzkázal vývojářům z Cryteku.

Zároveň hráči hlásí chyby, například problémy se zvukem. To vše by ale Crytek měl do spuštění finální verze mapy opravit. Její nasazení na běžné servery se očekává do konce září letošního roku.

DESALLE JE WESTERNOVÉ MĚSTEČKO

DeSalle je děsivě krásné westernové městečko. Nechybí dřevěné budovy, zablácené ulice a saloon. Samozřejmě narazíte i na nebezpečná monstra a hráče, kteří budou chtít kořist získat pro sebe.

Mapa DeSalle nabízí také farmy, uhelný důl, mlýn a strašidelný dům se studnou, z níž tryská krev. Podle Cryteku jsou nové lokality více zaměřeny na vertikální hratelnost než dvě předchozí mapy Lawson Delta a Stillwater Bayou. Částečně výrazné výškové rozdíly mají zajistit rozmanitost a umožnit nové taktiky. První dojem z DeSalle si můžete udělat v traileru nahoře a v téměř čtyřhodinovém záznamu oficiálního streamu.

Akce Hunt: Showdown byla původně spuštěna v roce 2018 jako hra v předběžném přístupu ve službě Steam a v posledních letech zaznamenává stálý nárůst hráčů. Titul je nyní dostupný nejen na PC, ale také na PlayStationu 4 a Xboxu One.

Záznam oficiálního streamu z nové mapy