CD Projekt RED dnes odpoledne zveřejnil hotfix 1.11 pro všechny verze akčního RPG titulu Cyberpunk 2077. Polské studio touto menší aktualizací řeší problém, který způsobil víkendový patch 1.1. Ten kromě oprav chyb a lepší optimalizace přinesl také závažný problém v hlavním úkolu.

Po nainstalování patche 1.1 se objevil problém, který bránil V zahájit rozhovor s Takemurou v hlavní misi Down on the Street (v češtině Staří známí). CD Projekt RED v pondělí slíbil, že během několika dnů chybu vyřeší a poskytl návod, jak problém obejít.

Vývojáři mají v plánu nadále vylepšovat Cyberpunk 2077. Kromě optimalizace na staré generaci konzolí budou řešit také ukládání a načítání kořisti. Zatím byla randomizace položek obnovena do původního stavu. Další velký patch má vyjít během února/februára.

Přečtěte si další novinky o Cyberpunku 2077. Hra byla nedávno obohacena o oficiální podporu modifikací. Podívat se můžete také na obrázky demonstrující vývoj Johnnyho Silverhanda.

Cyberpunk 2077 vyšel s českými titulky na PC, PlayStation 4, Xbox One a Google Stadia. V rámci zpětné kompatibility je možné hru hrát na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.