Studio 10 Chambers Collective jsou v zásadě přeběhlíci a autoři kriminální záležitosti Payday. Už ta přinesla čerstvou vůni do světa kooperativních her, kterých je poslední dobou šeredně málo, a to je škoda. Kdo sleduje herní scénu, možná už zaznamenal titul se zajímavým názvem GTFO. Stojí za ním právě tito vývojáři a vypadá to, že bychom si jej mohli zahrát už toto jaro, jak uvádí stránka na Steamu.

V GTFO se stanete jedním ze čtyř nevojáků, kteří jsou proti své vůli v zajetí a musí plnit úkoly pro někoho, kdo si říká Warden. Budete vysíláni do podzemního komplexu, plného podivných stvoření, co nejsou ani zombíci, ani mutanti, v němž budete muset úzce spolupracovat a komunikovat, jinak to dopadne špatně. Munice bude málo, životů bude málo. Navíc k dispozici nebudou kdovíjak bezvadné zbraně, jak praví jeden z vývojářů Simon Viklund v malém dokumentu o GTFO. 

Samotný komplex dostává od vývojářů velkou péči. Ať už padne slovo o nepříjemném soundtracku či celkovém designu, který je zčásti inspirovaný filmem Vetřelec (ten první) od Ridleyho Scotta. Temný, stísněný, ale zároveň ne úplně černý. 

Vývojáři mají za to, že v dnešních kooperativních hrách stačí, aby hráči bojovali bok po boku, ale ne aby spolu komunikovali a spolupracovali. Jejich GTFO má být výzvou pro hardcore fanoušky. Zda-li to klapne, se dozvíme zřejmě během zmíněného jara.