Psychologická hororovka Visage od SadSquare Studio si to v předběžném přístupu hověla poslední dva roky. Už v roce 2018 si získala pozornost hráčů a na Steamu si držela velice kladné hodnocení. Nyní se blíží vydání plné verze. K němu dojde již 30. 10.

Pokud jste měli tu možnost a zahráli si Visage už dříve, tak víte, že hra nabídla dvě kapitoly, které se daly dohrát přibližně za 8 hodin. Vydáním plné verze se množství obsahu zdvojnásobí, takže se můžete těšit na celé čtyři kapitoly a skoro 15 hodin zábavy. Nesmím také zapomenout zmínit, že všechny vaše uložené budou odstraněny s příchodem plné verze.

Jinak základní funkce a příběh se nijak nemění. Pořád se bude jednat o psychologický horor z pohledu první osoby, v němž se ocitneme v tajuplném domě. A stejně jako tomu bylo v P. T., tak i zde se bude naším procházením dům neustále měnit. Ale v tomhle domě nenajdete jen krysy a pavouky, jelikož tohle místo si prožilo děsuplné situace. Takže se připravte na střetnutí s temnými bytostmi, které vás budou chtít dohnat k šílenství nebo vás dokonce zabít.

Visage dorazí 30. 10. na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pořídit si ho budete moci za 35€, ale pokud máte na hru zálusk a jste přesvědčení o její koupi, doporučuji ji pořídit ještě před vydáním, jelikož v tuhle chvíli vás vyjde pouze na 20,99€.