Za méně než deset dnů pro PC a Xbox Series X/S vyjde psychologický horor The Medium. Polské studio Bloober Team nás na uvedení hry na trh připravuje novým tříminutovým trailerem. Ten nás seznamuje s hlavní hrdinkou jménem Marianne. Podívat se můžete na některé z jedinečných psychických schopností, které Marianne umožňují navštěvovat duchovní svět.

Video je temné a Marianne dokáže vidět a slyšet věci, které normální lidé ne. Její schopnosti můžete využít i při objevování tajných chodeb a skrytých předmětů. Když jsme u toho, tak Marianne dokáže vnímat stopy minulosti zanechané na objektech a prožít okamžiky jejich majitelů. Také máte husí kůži?

Pokud budete The Medium hrát na počítači, jistě vás zajímají systémové požadavky. Ty jsou velmi detailní. Tvůrci zveřejnili celkem sedm možných konfigurací, včetně minimálních, doporučených a mysleli i na ray-tracing. Vše potřebné najdete v obrázku níže. Zajímavé je, že ve všech případech se mluví pouze o 30 snímcích za sekundu. Přitom titul bude mít odemčenou frekvenci bez horní hodnoty. Stačí ji povolit v nastavení.

The Medium vychází 28. 1. letošního roku na PC a Xbox Series X/S. Na Xboxu One se hry nedočkáme z důvodu technických překážek. Stará konzole by neutáhla dva světy najednou. Titul najdete v den vydání v předplatném Xbox Game Pass.