Pokud bylo majitelům konzole PlayStation 4 líto, že psychologický survival horor Blair Witch vyšel pouze na Xbox One a PC, tak se 3. prosince/decembra dočkají své verze. Ta bude odpovídat předchozím verzím, včetně všech vylepšení po technické i herní stránce. Potěší rovně Good Boy Pack se sadou kosmetických věcí pro vašeho věrného psa Bulleta. Balíček zahrnuje nové skiny psa, nové hry do mobilního telefonu ve hře, wallpapery a nové animace Bulleta, díky nimž bude ještě reálnější.

Vývojáři ujistili, že Good Boy Pack bude dostupný také na PC a Xboxu One. Cena PS4 verze Blair Witch bude 30 euro (cca 770 Kč).

Po příběhové stránce je Blair Witch výborným titulem, bohužel technické chyby v době vydání narušovaly celou atmosféru. To stejné platí o chabém level designu, kdy se zbytečně točíte v kruzích. Hru dohrajete za zhruba 5 hodin, ale bude vám to působit jako 8, možná i 9 hodin. Hra je tak důkazem, že za výbornou myšlenkou musí být mnohem více práce. Více v naší recenzi, kde vyzdvihujeme atmosféru lesa, rudé kazety a kombinaci předloh a novinek.