Všichni majitelé konzolí PlayStation 4 a PlayStation 5 si svou digitální knihovnu můžou obohatit o Horizon Zero Dawn Complete Edition. Do knihovny si přidáte nejen původní akční RPG adventuru z roku 2017 od studia Guerrilla Games, ale také příběhové rozšíření The Frozen Wilds a další maličkosti v podobě dodatečných zbraní a oděvů.

Sony hru rozdává v rámci iniciativy Play at Home, která má podpořit boj s koronavirem. Hráči mají více času trávit doma a užívat si hraní her.

Přečtěte si také: Aloy z Horizon Zero Dawn míří do Fortnite

Do 22. 4. můžete mít zdarma Abzû od tvůrců Journey, Flower a The Pathless, gunfight dungeon crawler Enter the Gungeon, akční střílečku Rez Infinite, podmořské dobrodružství Subnautica zasazené do mimozemského oceánu a puzzle dobrodružství The Witness. Dále PlayStation VR hry Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper a Paper Beast.

Horizon Zero Dawn je považována za jednu z nejlepší her všech dob pro PS4. V roli mladé lovkyně Aloy odhalíte tajemství světa ovládaného smrtonosnými stroji, které připomínají dinosaury. Na přidáni hry máte čas do 15. 5. 2021.

„V roli mladé lovkyně vyhnané z vlastního kmene se vydáš po stopách minulosti i vstříc svému osudu… a postavíš se hrozbě ohrožující budoucnost. V boji proti strojům i ostatním kmenům využívej zničujících taktických útoků a vrhni se na průzkum světa překypujícího divokou zvěří a nebezpečím,“ láká Sony.

Guerrilla Games v současné době připravují Horizon: Forbidden West pro PlayStation 5 a PlayStation 4, hra má vyjít v letošním roce a pokračovat v příběhu Aloy.