V nadcházející PS5 exkluzivitě Horizon: Forbidden West se setkáme s celou řadou nových strojů, které půjdou neohrožené Aloy neúnavně po krku, zatímco bude putovat napříč zdevastovanou Amerikou. Kromě rozsáhlých lesů, pouští a ruin toho, co kdysi bývala města, bychom se tentokrát měli dočkat i podmořských pasáží, ve kterých bude možné se potápět.

Větší svoboda ale zároveň znamená i větší nebezpečí. Z traileru už víme, že se Aloy například setká s obřími želvami nebo slony podobnými gigantickým olifantům z Pána prstenů.

Přečtěte si také: Seznamte se s obří mořskou želvou z Horizon: Forbidden West

Nyní se k nám díky akci tvůrců, prostě nazvané Meet The Machines, dostávají informace o dalším ze strojů. Tentokrát se ze země přesouváme do vzduchu, kde sídlí stvoření jménem Sunwing.

Tento stroj připomínající ptáka by měl být velmi rychlý a předpokládá se, že jej při hraní najdete především ve vysoko položených regionech. Jak už sám název napovídá, Sunwing k životu využívá sílu slunce, jehož energii si ukládá pomocí svých křídel, která fungují jako solární články. Nabízí se tedy možnost, že právě ta budou největší slabinou tohoto tvora.

Mimo to jsme se seznámili i vysoce agresivním strojem Bristleback, které se zdržuje ve stádech a při boji se nebojí používat svoje kly. Taky vám připomíná divočáka?

Vydání Horizon: Forbidden West můžeme čekat někdy během roku 2021 pro PlayStation 5.