Už jste dohráli Horizon Forbidden West a nemůže se dočkat dalšího příběhu neohrožené hlavní hrdinky Aloy? Tak to pro vás mám naději, že nebudete muset čekat dalších pět let, které dělí vydání Horizon Zero Dawn a Horizon Forbidden West.

Vypadá to, že hra obdrží rozšíření. Vyplývá to z informací hodnotící komise VSC, která je správcem britského systému hodnocení videoher. Organizace tvrdí, že Horizon Forbidden West má obchod, prostřednictvím kterého lze zakoupit dodatečné balíčky.

Tato hra nabízí možnost připojení k obchodu, kde si hráči mohou zakoupit následná DLC rozšíření, což by někteří rodiče nebo opatrovníci mohli chtít vědět,“ uvádí VSC. Upozornění je uvedeno také na zadní straně krabičky fyzické verze formou ikonky s nákupem ve hře. Ta se nachází hned vedle věkového doporučení PEGI.

Než se začnete příliš radovat, tak stejné upozornění uvádí VSC u Ratchet and Clank Rift Apart. Z toho důvodu to spíše vypadá jako preventivní krok společnosti Sony pro případ, že by chtěla v budoucnu do her přidat nový obsah.

Nicméně, příběhové rozšíření Horizon Forbidden West je dost pravděpodobné. Hra se prodává výborně, má skvělé recenze, a navíc Horizon Zero Dawn obdržel expanzi The Frozen Wilds pouhých devět měsíců po vydání.