Vydání akčního RPG ze světa Harryho Pottera pojmenované Hogwarts Legacy a spin-offu Batmana s názvem Gotham Knights je naplánované na letošní rok. Tvrdí to šéf WarnerMedia Jason Kilar v sérii tweetů o tom, co můžeme očekávat v roce 2022. Na přesnější termín si musíme počkat.

Kilar tímto uklidnil hráče. V posledních měsících se spekulovalo zejména o odkladu Hogwarts Legacy. Domněnky pramenily z nedostatku nových informací. Od té doby se na webových stránkách Wizarding World objevilo, že vyjde v roce 2022.

Obě hry byly odloženy na začátku minulého roku na ten letošní.

Známý leaker AccountNGT tvrdí, že do školy čar a kouzel v Bradavicích před érou Harryho Pottera od Avalanche Software (tvůrci Disney Infinity) se podíváme v září 2022. Nový trailer zaměřující se na používání kouzel a schopností má dorazit v únoru nebo březnu během události PlayStationu, pravděpodobně na příštím State of Play.

Na Gotham Knights pracuje studio Warner Bros Montreal, zatímco Rocksteady, vývojářské studio stojící za trilogií Batman Arkham, pracuje na hře Suicide Squad: Kill the Justice League, jejíž datum vydání je rovněž nejasně stanoveno na rok 2022.