XCOM, Commandos a Hidden & Dangerous 2 ze Slovenska. Tak by se dala v rychlosti popsat připravovaná taktická tahová strategie Forgotten but Unbroken od studia Centurion Developments, které přináší druhý teaser trailer.

V dnešním videu vidíme nové gameplay záběry, mírně se poodhaluje příběh a do toho slyšíme Petra Rychlého při plnění rozkazu a střelbě, kdy křičí, ať se nepřítel nažere olova. Jak vidno se autoři inspirovali také u Vietcongu.

Jinak si všimněte, že taktika bude opravdu hodně důležitá, stejně tak krytí a také dělostřelecká podpora, která dokáže nadělat v řadách nepřítele pořádnou paseku.

Hra se odehrává v době druhé světové války a soustředí se na skutečné hrdiny na straně spojenců i nepřítele. Při malých tajných operací s velkým dopadem na válečnou mašinérii povedete odbojovou skupinu s cílem osvobodit Evropu.

„Zapůsobte na své spojence (západní nebo východní) svými činy a oni vám pomohou penězi, zásobami a zdroji. Mohou vám dokonce na omezenou dobu poslat své nejlepší elitní jednotky. Dělejte těžká rozhodnutí a užijte si zážitek z jedinečných herních mechanismů,“ uvádějí tvůrci na Steamu.

Forgotten but Unbroken je ve vývoji pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Datum vydání stanoveno nebylo. Na další novinky se můžeme těšit v prosinci, kdy vývojáři slibují něco zajímavého.