IO Interactive dokončují nové dobrodružství Agenta 47, které se nám dnes připomíná v tříminutovém traileru v rozlišení 4K. Video ukazuje efektivní eliminace nepřátel a možnost využívat různé zbraně a předměty.

Věděli jste, že svůj cíl můžete zabít balíčkem mouky? Ve všech případech je ale nutné hrát obezřetně a přemýšlet nad svým postupem, abyste nebyli prozrazeni. Naštěstí bude k dispozici celá řada převleků. Příznivce potěší také záběry se vzdáleným háčkováním zámků.

Z dřívějška víme, že poslední výpad proti organizaci Providence nás zavede do Dubaje, anglického sídla v Dartmooru a do čínského Čchung-čchingu.

Hitman 3 využije novou generaci konzolí. Vývojáři se pro oficiální PlayStation Blog rozpovídali o PS5 verzi. Hra bude podporovat rozlišení 4K, 60 snímků za sekundu, HDR a rychlé načítání. PS4 verzi bude možné bezplatně vylepšit na PS5 a spolehnout se na využití bezdrátového ovladače DualSense.

Všechny zbraně ve hře budou podporovat adaptivní spouště, abyste při každém výstřelu pocítili dopad. Automatické zbraně budou simulovat zpětný ráz a každá zbraň má implementovanou jedinečnou haptickou zpětnou odezvu, která je propojena s odlišnými zvuky specifické zbraně.

Vhodným příkladem podpory adaptivních spouští je odstřelovací puška. Při zaměřování se svět kolem vás zpomalí. Když jemně stisknete tlačítko R2, váš prst dosáhne bodu, kdy musí odolávat napětí. Abyste aktivovali zaměřování, musíte držet prst proti odporu. Když zatlačíte, vystřelíte a uslyšíte „cvaknutí“ spouště.

Přečtěte si také: Hitman 3 se krátce ukazuje v další velké sandboxové lokaci

Hitman 3 bude mít podporu PlayStation VR, abyste se mohli projít vnější částí nejvyšší budovy ve světě Hitmana. Pokud vlastníte předchozí díly z trilogie na PS4, můžete se do jejich lokalit dostat skrz třetí díl. To dohromady znamená více než 20 míst, které můžete ve virtuální realitě navštívit.

Aby vývojáři zajistili podporu PS VR, tak všichni majitelé PS5 verze Hitman 3 obdrží bezplatnou digitální kopii ve verzi PS4. Ať už se rozhodnete pro koupi digitální nebo fyzické verze Hitmana 3.

Hitman 3 vychází 20. 1. 2021 na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a PC.