Další kousek skládačky jménem Hitman 3 byl odhalen. Po nedávných zprávách o módech, které ve hře najdeme (bohužel s absencí multiplayeru), tu máme další zprávy. Spolu s dřívějším avizováním, že bude třetí díl o něco temnější, tu máme představení nové lokace, kterou sužuje strašná smrt.

V anglickém sídle Thornbridge Manor, na území Dartmoor, totiž došlo k vraždě. Naším cílem je vraha vypátrat a následně zabít. Jestli už si vezmeme oblek detektiva, nebo ne, je zcela na nás.

Každý člen rodiny [v sídle] je potenciálním viníkem a bylo vcelku obtížné zajistit, aby se všechno nerozpadlo jenom protože chce hráč trochu experimentovat. Vlastně, takové chování by mělo být ve hře jako HITMAN odměněno, takže jsme pracovali na tom, abychom si byli jisti, že v závislosti na tom, co hráč během svého vyšetřování objeví, se může něco změnit. Bude to velká zábava sledovat, jak si hráči s tímhle konkrétním problémem příští rok poradí,“ dodávají tvůrci na oficiálním blogu.

Ačkoli vypadá v pořadí druhá mise velmi zajímavě, blogový článek přináší i jednu ne vyloženě pozitivní zprávu. Nezávislí vývojáři z IO Interactive se rozhodli pro to, aby byl Hitman 3 na rok exkluzivní pro Epic Games Store na PC.

Partnerství s Epicem jim údajně dalo možnost kreativity k vytvoření Hitmana 3 tak, jak chtěli. Nicméně se nemusíme bát ohledně postupu. Prý bude snadné přesunout náš postup i lokace z obou her na Steamu do Hitmana 3 na Epic Games Storu.

Konzolové verze jsou samozřejmě neovlivněny. Hra tedy stále podle plánu vyjde v lednu/januári příštího roku na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Google Stadia a PC přes Epic Games Store. Na Steamu tedy až v roce 2022.

Abychom ale tento článek zakončili na trochu pozitivnější notě, od příštího týdne bude na již zmíněném Epic Games Storu zdarma právě první díl nové trilogie Hitman. Pokud vás tak láká se do série pořádně dostat, jde o ideální šanci.