Hitman 3 je skoro tady. Dánské nezávislé studio IO Interactive se spojilo s americkým magazínem Game Informer a přinášejí nám prvních pět minut z nového dobrodružství Agenta 47.

Druhý díl restartovaného Hitmana dopadl dobře, podívali jsme se v něm například na Maledivy nebo do fiktivní banky v New Yorku. Tentokrát se mimo jiné vypravíme do Dubaje, kde příběh začíná na vrcholku nejvyššího mrakodrapu světa.

V dnešním videu je k vidění spousta plížení a změna oblečení, aby Agent co nejlépe zapadl. Bohužel jsme ochuzeni o pořádné záběry zabíjení. Pokud vám schází, najdete je ve starším videu.

Kromě Dubaje se můžete těšit na anglické sídlo v Dartmooru a čínský Čchung-čching.

Hitman 3 vyjde 20. 1. letošního roku na PC (exkluzivně přes Epic Games Store), PS4, Xbox One a Google Stadia. Pokud budete hrát na PlayStationu 5 nebo Xboxu Series X/S, můžete se těšit na bezplatné vylepšení. Na next-gen konzolích hra podporuje 4K rozlišení, 60 snímků za sekundu, HDR a rychlé načítání. Vývojáři plánují využít také možnosti bezdrátového ovladače DualSense - haptickou odezvu a adaptivní spouště. O těch jsme se rozepsali zde.

Později vyjde Hitman 3 v cloud verzi pro Nintendo Switch.