Dobrá zpráva pro všechny majitele Nintenda Switch, kteří čekají na cloud verzi hry Hitman 3. Dánské studio IO Interactive překvapilo a oznámilo, že cloud verze bude na Nintendo eShopu dostupná od 20. 1. letošního roku. Tedy ve stejný den jako verze pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.

„Hitman 3 je dramatickým zakončením trilogie World of Assassination a zavede na cestu dobrodružstvím skrze celý svět. Agent 47 se vrací jako nemilosrdný profesionál pro nejdůležitější kontrakty celé své kariéry. Za pomoci agentky Diany Burnwood spojí síly se ztraceným přítelem Lucasem Grayem. Jejich posláním je eliminovat partnery Providence.

Všechny mise v HITMAN 3 jsou připraveny pečlivě a nabízí kreativní příležití. Hráči budou mít bezkonkurenční svobodu při plnění svých cílů a herní svět bude reagovat na vše, co udělají.

Hráči předchozích dílů HITMAN budou moci importovat lokace, které již vlastní z předchozích dvou her do HITMAN 3 a díky tomu získají 20+ lokací z celé trilogie na jedno místo.“

Přečtěte si také: Hitman 3 odhaluje šest různorodých lokalit