Připravte si pracovní oblečení a nářadí, chystá se House Flipper 2 a do prvního dílu tohoto hitu přichází rozšíření s domácími mazlíčky. Co budete mít tentokrát za úkol?

Simulátor renovací bytů a domů hráče zaujmul. Prodalo se ho přes tři miliony kusů. Není tak divu, že vývojáři po čtyřech letech aktivního vývoje potvrdili pokračování. Fanoušci se zatím musejí spokojit s minutovým trailerem, jenž ukazuje muže u stolu s kávou, kde poslouchá záznamník a poté se pustí do plánování zakázky.

Očekávat můžeme vylepšenou verzi předchozího dílu. House Flipper 2 by měl vyjít v roce 2023. Počkat si musíme na potvrzení platforem. Jistotou je počítač, otázkou zůstávají konzole, na něž jednička dorazila později.

DOMÁCÍ MAZLÍČCI

Pro fanoušky mají vývojáři připravené překvapení ve formě přídavku House Flipper Pets. Ten bude mít premiéru v květnu a umožní vám vzít domácí zvířata a postavit pro ně hotel. Při té příležitosti bylo zveřejněno krátké video.

„Do vašeho vyzdobeného domu za chvíli dorazí někdo nový! Díky Pets DLC si nyní budete moci adoptovat mazlíčka, jenž bude neustále po vašem boku. Váš chlupatý kamarád reprezentuje jedno z deseti oblíbených plemen psů nebo koček, ale to není všechno! Dodatek vám taktéž umožní starat se o králíka, želvu, papouška nebo křečka! Přivítejte svého mazlíčka a postarejte se o to, aby se u vás cítil jako doma! Vybudujte s ním jedinečný vztah, díky němuž se stane vaším společníkem po celý život!“ uvádí tisková zpráva.

Součástí DLC budou nové dekorační prvky, díky kterým budete moci pro sebe a svého mazlíčka navrhnout útulný domeček. Čekají na vás pohodlné pohovky, načechrané polštáře a hromada dekorací.

„Nezapomeňte také na útulné místečko pro svého společníka! Navrhněte mu překrásný pokoj nebo malé hřiště na zahradě. Nová lokace a široce otevřené prostory vám přinesou mnoho hřejivých vzpomínek. Objevte nové domy s ohromnými terasami a půdami v rančovém stylu, které si můžete zakoupit a upravit je dle libosti,“ dodává tisková zpráva.

Pets DLC obsahuje:

  • 10 oblíbených psích a kočičích plemen, které si můžete adoptovat!
  • Jiná domestikovaná zvířata jako králíci, želvy, papoušci a křečci.
  • Více než 150 nových, unikátních předmětů.
  • 10 nových smyšlených zakázek.
  • 10 nových budov v rančovém stylu.

Navzdory vývoji House Flipper 2 nemají tvůrci v úmyslu zapomenout na jedničku. Slibují další aktualizace a placené balíčky. Zatím jsou k dispozici dva bezplatné a tři placené doplňky. Za peníze je možné hru rozšířit o práce na zahradě a renovace luxusních bytů a domů.