Akční adventura Death Stranding s Normanem Reedusem na spoustu hráčů zapůsobila svým netypickým zpracováním, zajímavým příběhem, atmosférou a hereckým obsazením. Pro jiné šlo ale o nudný simulátor pošťáka, který se v polovině příštího měsíce z PS4 podívá na počítače (také s českými titulky). Hideo Kojima mezitím pracuje na novém projektu. Než se k němu dostaneme, tak je vhodné připomenout, že nedávno Kojima zrušil jeden z plánovaných rozsáhlých projektů. Byl v počáteční fázi designu a japonský tvůrce ho označil za osobní a mrzí ho to, ale v herním průmyslu se tohle děje běžně.

O víkendu se Kojima na Twitteru pochlubil jiným projektem. Japonský designér a scénárista se podílí na počátečním konceptu nové hry a s týmem diskutuje o postavách, světě, pozadí, charakteristikách a nápadech. Mimo jiné je neustále v kontaktu s uměleckým ředitelem Yoji Shinkawou.

K této zprávě Kojima zveřejnil dvě fotografie z jeho pracovního stolu. Na první fotce vidíme model nenarozeného dítěte a na druhé skici modelu stroje, na kterém je nápis Bridges, tedy organizace z původního Death Stranding. Fanoušci se tak pomalu začínají těšit na pokračování této akční adventury, což dává i smysl, když japonské studio má hotové technologie.

Chtěli byste pokračování Death Stranding?

Přečtěte si také: Hideo Kojima chce stále udělat revoluční hororovou hru, ale ne jako P.T.