Jak se zdá, v Bethesdě si v posledních letech oblíbili nejen vydávání soundtracků, ale i fotografický režim. Fallout 76, Rage 2, Deathloop, Ghostwire: Tokyo, DOOM Eternal, všechny tyto hry se už při vydání nebo zásluhou později vydané aktualizace dočkaly vlastního photo módu. A nyní se k nim přidává Hi-Fi RUSH.

Nová aktualizace rytmického akčního hitu od japonského studia Tango Gameworks přináší nejen opravy různých chyb, jejichž přehled najdete na webu Bethesdy, ale i fotografický režim. Ten vám dává možnost zachytit herní svět a jeho obyvatele s využitím různých filtrů, nastavení kamery, póz, rámečků a postav vašich spojenců.

Photo mód je možné po stažení aktualizace, která je k dispozici na PC i Xboxu Series X|S, aktivovat zvolením příslušné volby v herním menu. Bethesda dokonce zveřejnila zvláštní článek nápovědy, který se zaměřuje na možnosti, ovládání a nastavení fotografického režimu. K dispozici je také několik oficiálních ukázek toho, co je s ním možné vytvořit. Pokud tedy rádi fotíte a nemůžete se nabažit příběhu Chaie a jeho přátel, nejnovější obsahová aktualizace by vám mohla přijít vhod.