Herní židle jsou přežitek. V budoucnu budeme pařit ve speciální herní posteli. Alespoň tak si to představuje japonský specialista na nábytek Bauhutte, který představil svou vizi a už začal sbírat předobjednávky.

Japonská společnost hodlá hráčům nabídnout speciální a pohodlné místo pro jejich hraní. Samotná postel se bude prodávat v přepočtu za nějakých 24 tisíc korun, ale k ní si můžete dokoupit další vybavení. Jde například o psací stůl na míru, speciální noční stolky, boční stolky a mnoho dalších doplňků, které společně s pohodlným polštářem z herní postele vytvoří místo pro nekonečné hraní her. Jak vidíte na přiložených obrázcích, tak když vyřešíte potřebu na záchod, tak z postele nebudete muset ani vstávat.

Stolek se dá nastavit (nahoru a dolů) a připraven je i držák na tablet/mobil, aby se vám po vyčerpávajícím paření dobře usínalo. Jinými slovy, v Bauhutte chtějí, abyste zůstali v posteli a podle svého přesvědčení vytvořili příjemné prostředí, ve kterém mohou hráči strávit celý den, a dokonce i noc.