Kreativní ředitel Ed Boon milerád škádlí fanoušky a pozvolna vypouští rozmanité náznaky. Udělal to tak před představením předešlých dílů Mortal Kombat i Injustice, občas i před oznámením nějakého nového bojovníka. Teď je dost možné, že tady máme teaser na Mortal Kombat 12, na němž v Netherrealm Studios potichoučku pracují.

Andrew Bowen, herec kultovního Johnny Cage z Mortal Kombat, zveřejnil na sociální síti Twitter video nahrané na pozemku studia Warner Bros. Na pozadí hudby, která zní podezřele podobně jako úvodní znělka Mortal Kombatu 2, slyšíme „každá brutální technika“ a „je to divoký boj“.

To vše lze velmi snadno spojit se sérií Mortal Kombat. Ostatně, už loni v srpnu novinář a insider Jeff Grubb informoval, že v Netherrealm Studios se kvůli zmatkům ve Warner Bros. měli raději soustředit na nový Mortal Kombat místo třetího dílu Injustice. Protože nevěděli, zda zůstanou pod Warner Bros. Uvažovat se mělo nad prodejem Netherrealm Studios. Tím by tím ztratil licenci na superhrdiny DC.

Poslední díl, Mortal Kombat 11, vyšel v roce 2019 a prodalo se ho 12 milionů kusů. Díky tomu se celá série této brutální bojovky dostala na 73 milionů kusů.