Microsoft se na své druhé červnové prezentaci zaměřil na dříve představené hry. Dozvěděli jsme se novinky o Fall Guys, Forza Horizon 5, As Dusk Falls, Slime Rancher 2 a indie programu ID@Xbox.

Jako první tady máme kostýmy Halo do Fall Guys v rámci nadcházejícího eventu Spartan Showdown, jenž bude od 30. 6. do 4. 7. Zahrne skiny samotného Master Chiefa a jeho nepřátel jako Brutes a Grunts. Podrobnosti se teprve dozvíme.

Fall Guys jsou aktuálně k dispozici na PC a PS4. 21. 6. se hra mění ve free-to-play a dorazí také na Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch a PlayStation 5.

To Forza Horizon 5 v prodlouženém gameplay traileru ukázala čtyři nové biomy se spoustou drah Hot Wheels. Dle videa to bude dost, dost šílené. Placené DLC dorazí 19. 7.

Pokračujeme deníčkem z vývoje nelítostného příběhu o zradě, obětování a odolnosti. To na vás totiž čeká v interaktivním dramatu As Dusk Falls, což může hodně lákat fanoušky Heavy Rain a další tvorby francouzského studia Quantic Dream.

Hra prozkoumává zamotaný život dvou rodin v horizontu třiceti let. Váš příběh začíná v roce 1998 nepovedenou loupeží v malém městě v Arizoně. Rozhodnutí, která od tohoto momentu uděláte, budou mít velký dopad na životy postav.

Vychází už 19. 7. na PC, Xbox Series X/S a Xbox One. A není překvapením, že bude v Game Passu.

Máme tady také gameplay ukázku z first-person střílečky Slime Rancher 2, která si to během letošního podzimu zamíří na Xbox Series X/S a PC. V den vydání bude v předplatném Game Pass. Jednička má více než 10 milionů hráčů, které láká na další slizké rančerské dobrodružství.

Na úplný závěr přehlídka nezávislých titulů v rámci ID@Xbox.