Minulý týden byla představena dlouho vyhlížená druhá sezóna Halo Infinite. Po obecném traileru přichází na řadu trailer zaměřený na dvě nové mapy. Ty se jmenují Catalyst a Breaker a připomínají Haven z Halo 4, respektive Epitaph z Halo 3

Příznivce arénových bitev potěší Catalyst. Tuhle mapu vývojáři popisují jako solidní alternativu pro několik režimů, včetně Land Grabu, který bude brzy spuštěn. Naproti tomu mapa Breaker je mnohem větší a zasazena do pouště. Ve videu vidíme dvě pevnosti, což znamená, že si na své přijdou jak fanoušci Capture the Flag, tak Big Team Battle.

Sezóna pojmenovaná Lone Wolves (Osamělí vlci) bude spuštěna 3. 5. letošního roku. Fanoušci se mezitím pídí po dalších důkazech, které by potvrdily spekulace a náznaky o battle royale. O novém multiplayerovém zážitku se začalo hlasitě mluvit poté, co se svět dozvěděl, že se studio Certain Affinity připojilo k 343 Industries, aby pomohlo s přípravou nového obsahu. Ten je pracovně označován jako Tatanka, což je shodou okolností wrestler známý tím, že v roce 1992 vyhrál zápas proti 40 bojovníkům.

Navíc v září minulého roku streamer Dr Disrepect mluvil o příchodu battle royale režimu pro 300 hráčů. Datamineři v souborech hry pak našli zvukový záznam Jeffa Steitzera, kde říká battle royale. Minimálně tedy vývojáři o módu uvažovali.

Když už zmiňuji Certain Affinity, tak se také mluví o vývoji úplně nové značky, která má přinést boje podobné těm v Monster Hunter od Capcomu.