Gamescom 2021 mimo jiné ukázal první trailer k očekávanému Halo Infinite. Ten slouží jako vstup do rozsáhlého multiplayeru a lehké představení velitelky Agryny. Ta, jak sama říká, zažila na vlastní kůži, co dokáže Spartan. Proto vede akademii, která je v podstatě cvičištěm Halo Infinite.

V představeném traileru nahlédneme právě do její minulosti, kdy jsou síly lidstva rozprášeny a snaha o odpor je marná. Právě proto je nová generace natolik důležitá a je tajně trénovaná, aby dokázala odvrátit zkázu, která je na ně svržena.

Hry se dočkáme ještě tento rok, a to 8. 12. (rok po odkladu). Kampaň si budete muset klasicky koupit, ale multiplayer bude dostupný zdarma! Užít si ji ale budete moci v den vydání v Xbox Game Passu. Těšit se zároveň můžeme na multiplayer, který bude rozdělen do více sezón. Bohužel se nedočkáme české lokalizace, alespoň ji neuvádí Steam. Titul bude dostupný na Xbox Serie X|S, Xbox One, PC a Xbox Cloud Gaming.

Aby nezůstalo jen u traileru, na oslavu 20. výročí Halo byla zveřejněna i limitovaná edice. Té se dočkáme 15. 11. a krom Xbox bezdrátového ovládače se můžeme těšit i na konzoli inspirovanou právě univerzem Halo.

Xbox Elite bezdrátový ovladač- Halo Infinite Limited Edition
Xbox Series X – Halo Infinite Limited Edition balíček