Druhá sezóna Halo Infinite nazvaná Lone Wolves se blíží, odstartuje už 3. 5. letošního roku. V souvislosti s tím vývojáři postupně odhalují nové informace. Dnes na řadu přichází představení nových herních režimů.

V současné době víme o třech nových módech, mezi nimiž nechybí u fanoušků oblíbený King of the Hill. Ten proti sobě postaví dva týmy, které se snaží udržet místo na mapě. Když ho nepřítel obsadí, přesunou se vojáci jinam.

Druhým režimem je Land Grab. Přidává tři neutrální zóny kolem mapy, které se po obsazení hráčem uzamknou a tým za ně získá jeden bod. Po obsazení všech tří dojde ke krátké přestávce, než se tři neutrální zóny znovu objeví a proces začne znovu. Hra končí, když jeden z týmů dosáhne 11 bodů jako první.

Poslední nový režim druhé sezóny Halo Infinite se jmenuje Last Spartan Standing a přináší prvek přežití. Tvůrci se inspirovali u oblíbeného battle royale. Bitvy se budou odehrávat v menším měřítku a všichni hráči musejí hledat lepší zbraně a bojovat ve stále menších oblastech. Mód je určen až pro 12 hráčů, kteří mají pět respawnů a omezenou zátěž, a končí, když zůstane naživu poslední hráč.

Podle spekulací se připravuje i mnohem rozsáhlejší battle royale mód, který je údajně samostatnou částí Halo Infinite. Ostatně, i multiplayer Halo Infinite je samostatný a zdarma dostupný pro všechny na PC, Xboxu Series X/S a Xboxu One.