Vyřešit porodní bolesti Halo Infinite trvalo vývojářům dlouho, ale konečně jsou připraveni spustit druhou sezónu multiplayeru. U té pochopitelně nezůstane a aby fanoušci věděli, na čem jsou, servíruje jim studio 343 Industries harmonogram.

Dobrou zprávou je, že dlouho očekávaný kooperativní online režim pro kampaň Halo Infinite má dorazit koncem srpna. To je dobrá zpráva. Špatnou zprávou naopak je, že režim rozdělené obrazovky pro kampaň máme očekávat nejdříve během třetí sezóny, což znamená nejdříve v listopadu 2022.

Co se týče režimu Forge, tak ten se o pozornost přihlásí v září. Půjde ale pouze o veřejnou betu, která se bude postupně zlepšovat a růst.

Druhá sezóna nazvaná Lone Wolves začíná 3. 5. a tvůrci si uvědomují, že musejí rychleji dodávat více obsahu a funkcí. Na druhou stranu ale nechtějí nic uspěchat. Pomoc by jim ale mělo studio Certain Affinity, které „pracuje na nových a vzrušujících věcech“ pro Halo Infinite. Spekuluje se o plnohodnotném battle royale. Menší battle royale variace dorazí už v druhé sezóně.