Vydání Halo Infinite je v aktuální chvíli stále v nedohlednu. Původně měla hra vyjít už koncem loňského roku, ale po ne zrovna pozitivní reakci během E3 předváděčky byla odsunuta na konec toho letošního. Tým z 343 Industries se zavázal, že Halo Infinite bude tím pokračováním, na které čekáme a chtějí hře i sérii udělat čest.

Součástí takové iniciativy jsou měsíční vývojářské deníky. Ten únorový se zaobírá designem světa, navrhováním Halo Zeta a dalšími věcmi. Na první pohled mezi to nejdůležitější ovšem patří nové obrázky, které pochází z rozpracované PC verze hry.

Vidět na nich můžeme samotný svět a hlavně spousty přírody. A samozřejmě fakt, že se od první ukázky v polovině minulého roku grafika i stylistika skutečně posunula výrazně kupředu. Jeden z obrázků navíc ukazuje zařízení, které můžeme vidět jak za dne, tak za noci, což krásně ukazuje dynamicky se měnící denní dobu.

Nechybí ani několik concept artů. Všem fanouškům hry rozhodně doporučujeme se na vývojářský deníček podívat blíže; spíše než nové informace ovšem obsahuje zpravidla náhled do týmu a co si vývojáři myslí o jednotlivých aspektech.