Nedávné konečné představení Halo Infinite udělalo menší díru do světa. Z pohledu některých spíš negativně, u některých zase velmi pozitivně. Ať už se ale řadíte do jakéhokoliv tábora, nově oznámené informace s tím mohou trochu zamíchat.

V rozhovoru pro IGN se šéf studia 343 Industries nechal slyšet o tom, jaká je jejich vize Halo Infinite do budoucna.

Přečtěte si také: Střílečka Halo: Infinite se nám konečně pořádně ukázala

Halo Infinite je začátek naší platformy do budoucna,” začal. „Chceme, aby se [Halo] Infinite postupně rozvíjelo, místo toho, abychom měli [další rozdělení na díly] jako předtím. Pointa je, že je Halo Infinite začátkem dalších deseti let pro Halo, a to budeme postupně vytvářet a rozvíjet s našimi fanoušky a komunitou.

Jak píše i autor článku na IGN, automaticky to neznamená, že z Halo Infinite bude live service hra. Jenom to znamená, že Halo Infinite je jakýmsi základním stavebním kamenem, v rámci něhož se budou objevovat nové věci.

Ještě si budeme muset počkat, abychom viděli, jak to vlastně dopadne v praxi. Nicméně to vypadá, že nás potenciální Halo Infinite 2 nebo Halo 7 v blízké době nečeká a nové kampaně třeba mohou fungovat formou velkých datadisků. Co nás ovšem čeká, tak je právě Halo Infinite během letošních Vánoc pro PC, Xbox One a Xbox Series X.