Rok s rokem se sešel a máme zde opět Halloween, což pro nás „gamery“ znamená spoustu eventů. Pojďme se na pár povedenějších podívat.  

Google

Jako první musím zmínit prohlížeč, který pravděpodobně používá a navštěvuje denně skoro každý z nás. Dnes jste si také mohli všimnout, že je takzvaný „Google Doodle“ ve stylu strašidelného svátku. Jenže pokud na něj kliknete, tak si můžete zahrát jednoduchou arénovou hru na principu Capture the Flag. Co je na letošním „doodle“ nejzajímavější, je to, že hra je multiplayerová. 

Overwatch

Hra, co si na podobných eventech zakládá, je Overwatch. Halloween není výjimkou. Jako každý rok zde máme speciální loot boxy, ze kterých nám může padnout nejen dosavadní sada legendárních Halloween skinů, ale také šest nových. Další věc, které si zaručeně všimnete, je fakt, že všechny mapy jsou vyzdobeny dýňovými lampičkami. A v neposlední řadě tu máte i speciální akci na již zmíněné loot boxy. Pokud totiž zakoupíte 50 těchto boxů, tak obdržíte deset dalších (A to se vyplatí, Horste!) 

Fortnite

Ano, ani Fortnite se nenechal zahanbit a máme zde poupravený Battle Royale mód. Ten je ozvláštněn o jeden z prvků Co-op modu hry, a to o zombíky. Na mapě se totiž vytvářejí takzvané fragmenty, u nichž se rodí tato monstra. Pokud tyto fragmenty zničíte, můžete obdržet jeden z bonusů ve formě bonusu ke štítu.

To by jako vytáhnutí těch významnějších eventů mohlo stačit. Uvědomujeme si však, že většina her má tyto eventy. Pokud chcete nějaký výtah her, které mívají tyto události zajímavé, tak zde máme: PUBG, Pokemon Go, Rocket Leage, Guild Wars 2, Hearthstone a v neposlední řadě Splatoon 2. Pokud byste rádi zmínili ještě nějaký Halloween event, tak se nebojte podělit v diskuzi pod článkem.