Do hospodářských výsledků Take-Two nadále pozitivně promlouvá gangsterská akce od Rockstaru. Nyní se prodalo již 150 milionů kopií Grand Theft Auto 5, což je o 5 milionů více než před třemi měsíci. Společnosti mohou být spokojené také s GTA Online, multiplayer je na vzestupu a nejnovější aktualizace Los Santos Tuners pomohla hře dosáhnout nových rekordů v počtu hráčů.

Celá série GTA překonala hranici 350 milionů prodaných kopií. Takové Call of Duty má 400 milionů. Další růst GTA 5 se očekává koncem roku, 11. 11. totiž vychází PlayStation 5 a Xbox Series X/S verze. Navíc GTA Online bude zdarma dostupné na PS5 i těm, co hru nevlastní.

Úspěch Rockstaru pokračuje u Red Dead Redemption 2. Westernovému opusu prodeje vzrostly na 38 milionů. Když to zkombinujeme s prvním dílem, tak se značka dostane téměř na 60 milionů.

O dobré prodeje se stará také indie oddělení Private Division. To se pochlubilo 4 miliony kusy u The Outer Worlds a dalšími 5 miliony u Kerbal Space Programu.

V dalších měsících Take-Two připravuje fyzické verze konzolového Hades pro PlayStation a Xbox (13. 8.), NBA 2K22 (10. 9.), The Outer World: Murder on Eridanos DLC pro Switch, Kerbal Space Program Enhanced Edition pro PS5 a Xbox Series X/S (podzim) a na konec roku vedle next-gen GTA 5 také Tiny Tina's Wonderlands.