U dalších dvou her, které vyjdou na začátku nadcházejícího roku, si můžeme poznamenat českou lokalizaci.

Společnost Sony potvrdila české titulky u závodů Gran Turismo 7, které zamíří na PlayStation 5 a PlayStation 4 přesně 4. 3. 2022 a přinesou kampaň pro jednoho hráče, multiplayerové bitvy a rozsáhlý seznam automobilů.

Tuzemský distributor Playman/Comgad zase potvrdil české titulky u restartu bláznivé akční série Saints Row. Zvolit si je budete moci na PC, PlayStationu i Xboxu.

Co se dalších her roku 2022 týče, tak české titulky byly oznámeny pro Dying Light 2 Stay Human (4. 2. na PC, PlayStation, Xbox a Switch), Horizon Forbidden West (18. 2. na PS5 a PS4) a Total War: Warhammer 3 (začátek roku 2022 pro PC).

Saints Row nás má vzít na výlet do bohatého, živoucího města Santo Ileso. Tohle fiktivní město se nachází v srdci amerického jihozápadu. Ve světě plném zločinu, kde nemilosrdné frakce bojují o moc, se skupinka mladých přátel snaží rozjet vlastní zločinecký podnik, dostat se na vrchol a proslavit se na vlastní pěst. Jakožto budoucí Šéf založíte Svaté a vyrazíte do boje proti Los Panteros, Idolům a Marshallům, zatímco budete budovat své impérium na ulicích Santa Ilesa a soupeřit o kontrolu nad městem. Saints Row je vlastně příběh o start-upové firmě – akorát že náplní práce Svatých je zločin.

„Ponořte se do epických přestřelek a rychlých automobilových honiček a prožijte bláznivé okamžiky, které můžete zažít pouze v Saints Row, na pozadí originálního příběhu, který sleduje pozoruhodný vzestup Svatých k moci. Užijte si svobodu a zahrajte si celou kampaň s kamarádem díky plynulé a nevázané kooperativní hře, kde můžete posouvat hranice možností svého gangu a vytvořit si společně vlastní herní zážitky,“ láká vydavatelství Deep Silver.