Gotham Knights je další velká hra z prostředí universa Batmana… Jenom bez toho Batmana. V důsledku jeho úmrtí se tzv. „Bat Family“ vypraví zpět do Gothamu, aby díru po Temném rytíři zaplnili a město ochránili.

Do rukou se nám tak dostanou Batgirl, třetí Robin, Red Hood a Nightwing. Díky oficiálním tweetům nyní už víme i jména herců, kteří si je zahráli.

Do role Batgirl usedla americká herečka America Young, která si své jméno udělala zejména v krátkých filmech a seriálech, naposledy coby Barbie v Barbie Dreamhouse Adventures od Netflixu. Gotham Knights je zároveň její první herní rolí.

V roli Nightwinga, Dicka Graysona, zase uslyšíme Christophera Seana. V jeho případě jde také o první herní roli, ale herce samotného možná poznáte jakožto Kazuda Xiona ze Star Wars: Odboj (Star Wars Resistance) nebo Gabriela Waincrofta v Hawaii 5-0.

Třetího Robina, Tima Draka, si naopak zahraje Sloane Morgan Siegel. Relativně mladý herec, který se objevil zejména jako hlavní postava v seriálu Gortimer Gibbon's Life on Normal Street.

Přečtěte si také: Batman je po smrti. Kdo v nové hře ochrání Gotham City?

Asi nejznámější jméno pro hráče a fanoušky superhrdinů na seznamu připadlo herci Red Hooda. Toho si zahraje Stephen Oyoung, jehož si můžete z poslední doby pamatovat jakožto Martina Liho, potažmo Mistera Negative, z Marvel's Spider-Man pro PlayStation 4.

Seznam oznámených herců pak zakončuje Gildart Jackson v kůži věrného Alfreda. Tento herec se v určitém okruhu proslavil jako Gideon v seriálu Čarodějky (Charmed).

Uvidíme, jak se všichni zmínění herci se svými rolemi poperou. Vydání Gotham Knights je naplánováno na příští rok pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X.