Společnost Warner Bros. Games se pochlubila datem vydání Gotham Knights. Akční adventuru založená na sérii Batman: Arkham od tvůrců Batman: Arkham Origins, ale odehrávající se ve svém vlastním universu, vyjde koncem letošního roku. Konkrétně 25. 10. 2022 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.

Příběh Gotham Knights vychází z toho, že Batman je mrtvý. Ulice Gotham City ovládli padouši a je na Batmanově rodině: Batgirl, Nightwingovi, Red Hoodovi a Robinovi, aby ochránili Gotham, přinesli naději jeho občanům, disciplínu policistům a strach zločincům. Musíte se vyvinout v nového Temného rytíře a zachránit ulice před pádem do chaosu.

Těšit se můžete na řešení záhad, které spojují nejtemnější kapitoly z historie města, až po souboje s notoricky známými padouchy. Hra je jinak popisována jako akční RPG v otevřeném světě, které se odehrává v dosud nejdynamičtějším a nejinteraktivnějším Gotham City. Titul cílí na jednoho hráče i kooperaci.

Pokud vás zajímá, na čem pracují původní autoři trilogie Batman: Arkham, tak v Rocksteady Studios na letošní rok chystají Suicide Squad: Kill the Justice League.