Už jen týden a dozvíme se více informací o Gotham Knights na akci DC FanDome. Aby nás vývojáři dostatečně navnadili, přicházejí s článkem v novinách. Ten odhaluje, že Bruce Wayne je mrtvý.

Pro hráče, kteří Gotham Knights bedlivě sledují, to není převratná novinka. Už v minulém roce bylo odhaleno, že Batman je ve hře mrtvý. Nevěděli jsme ale, co se přesně stalo.

Jak miliardář s tajemstvím v krutém a nebezpečném světě zemřel? Článek v novinkách odhaluje, že Wayneovo sídlo se zřítilo kvůli takzvané podivné nehodě. Mělo jít o tragickou nehodu.

Předpokládá se, že Bruce Wayne nezapomněl sfouknout svíčky, nezakopl při výměně žárovky, ani nešel na červenou. Jeho smrt bude s největší pravděpodobností zásadní částí zápletky.

Studio Warner Bros. Games Montreal, které je podepsáno za Batman: Arkham Origins, připravuje originální příběh ze světa Batmana. Těšit se máme na dynamické a interaktivní Gotham City, kde ulice ovládají zločinci. Hlavní hrdiny jsou tentokrát Batgirl, Nightwing, Red Hood a Robin. Jejich základnou je Zvonice, společně řeší záhady spojené s nejtemnější kapitolou v historii města a musejí porazit notoricky známé záporáky.

Gotham Knights sází na kooperativní zážitek, hru si ale budete moci vychutnat i sami. S vydáním se počítá v roce 2022 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.