Tohle může být pro někoho překvapivé. Představitelé studia Sony Santa Monica dříve uvedli, že God of War: Ragnarök je druhým a posledním příběhem Krata v severské mytologii, i když původně bylo tohle dobrodružství plánováno jako trilogie. Také ubezpečovali, že nechtějí žádné příběhové rozšíření. Jak si ale vysvětlit slova dabéra Týra?

Herec Ben Prendergast měl během nedávného panelu na veletrhu PAX East prohlásit, že to není naposledy, co jsme viděli Týra. Později odmítl své prohlášení upřesnit a měl žertovat ohledně podepsání NDA se Sony.

Severský bůh z rodu Ásů, jenž je označován za boha nebes a války, měl v God of War: Ragnarök klíčovou roli. Pokud nám ale režisér Eric Williams nevěšel bulíky na nos, tak ve studiu nechtějí žádný dodatečný balíček. Je tak pravděpodobné, že Prendergast narážel na chystaný televizní seriál God of War od Amazonu. Ten se má zaměřit na Kratova otcovská léta v Midgardu.

Akční adventura God of War: Ragnarök vyšla 9. 11. 2022 na PlayStation 5 a PlayStation 4 s českými titulky. Letos v únoru bylo oznámeno, že se za tři měsíce prodalo přes 11 milionů kopií.