Ze všech stran slyšíme o tom, že se chystá prezentace God of War: Ragnarok. Někdo sliboval nové State of Play zaměřené na pokračování severského dobrodružství Krata, což novinář Jason Schreier kočíroval s tím, že do konce června bude odhaleno datum vydání spadající na listopad, ale nepůjde o prezentaci.

Spekulace se hromadí, strach fanoušků z odkladu sílí. Cory Barlog, producent předchozího dílu, se na to už nemohl dívat a požádal o trpělivost.

„Drazí přátelé, kdyby to bylo na mně, podělil bych se s vámi o všechny informace hned, jak bych je dostal, ale není to na mně. Buďte proto trpěliví. Slibuji, že [nové informace - pozn. red.] budou zveřejněny co nejdříve. Hry děláme pro vás a můžeme je dělat díky vám,“ napsal Barlog na Twitteru.

Jeden z uživatelů se mezitím rozhodl zeptat vývojáře, proč Sony a tým ze studia Santa Monica jednoduše neoznámí, že vydání hry God of War: Ragnarok bylo odloženo. Na příspěvek hráče reagoval Barlog, který ujistil, že pokračování dobrodružství Krata a Atrea bude vydáno podle plánu. To znamená do konce letošního roku.

Na závěr Barlog rozptýlil spekulace o novém State of Play. Prohlásil, že Sony a tým Sony Santa Monica neplánují tento týden žádnou prezentaci.

God of War: Ragnarok je ve vývoji pro PlayStation 5 a PlayStation 4.