Jedna z nejlepších exkluzivit PlayStationu 4 bude vylepšena pro PlayStation 5. Vývojáři ze studia Sony Santa Monica oznámili novou aktualizaci God of War, která přinese nové nastavení. To vám umožní si severské dobrodružství Krata na PS5 vychutnat při 60 snímcích za sekundu v rozlišení 4K.

Patch bude dostupný během dnešního dne. Když se vám nebude 60 snímků zamlouvat, můžete se vrátit k nastavení z PS4 Pro a hrát God of War v 30 snímcích za sekundu. Bohužel o využití funkcí bezdrátového ovladače DualSense nepadlo ani slovo.

Stojí za připomínku, že God of War jste na PS5 již mohli hrát při 60 snímcích, ovšem museli jste mít fyzickou verzi hry a nestahovat aktualizace.

God of War vyšlo v roce 2018 s českými titulky na PS4 a do měsíce se prodalo přes pět milionů kopií. Na jaře 2019 hlásila Sony více než 10 milionů prodaných kusů.

Pokud God of War nevlastníte, stačí si zaplatit PlayStation Plus a získáte přístup do PS Plus Collection, kde tuhle hru najdete a lehce si ji přidáte do své knihovny.

Vývojáři nyní pracují na pokračování, přezdívá se mu Ragnarok a vyjít by mělo ještě letos na PlayStation 5 a možná PS4.